Best Tropicalbeach Vacations'

Reistips Artikelen
Uncategorized

7 Anti-mainstream toeristische bestemmingen rond Bunaken

Wonderful Indonesia

Bron: Indonesia.travel

 

Als je stopt bij Noord-Sulawesi, zal Bunaken Island zeker als eerste worden herinnerd. In feite heeft deze provincie veel toeristische bestemmingen die niet minder cool en geweldig zijn.

Als je een anti-mainstream vakantie wilt ervaren, probeer dan eens te stoppen bij een aantal andere toeristische bestemmingen dan Bunaken. Sommigen van hen zijn zoals hieronder:

  1. Groot Nain-eiland

Big Nain Island maakt nog steeds deel uit van het Bunaken National Park-gebied. Als je hier komt, kun je een speedboot huren bij Marina Harbor of Calaca. De huurprijs is ongeveer Rp 1,5 miljoen voor 6-7 personen in één boot.

U kunt het prachtige panorama van de Stille Oceaan zien wanneer u voet op het eiland zet. Het eiland Nain Besar wordt voornamelijk bewoond door de Bajo-stam die als zeewierboeren werkt. Er is hier geen lawaai, dus u zult zich rustig voelen.

  1. Klein Nain-eiland

Als Big Nain Island bewoond is, is het anders met Small Nain Island dat onbewoond is. Dit eiland is kleiner van formaat, maar perfect voor een comfortabele bestemming weg van de drukte van de stad.

De golven, het zachte strandzand en de rotsen op het strand zorgen ervoor dat we ons frisser voelen. De speedboot die vroeger naar Big Nain Island ging, kan ook stoppen bij dit Small Nain Island. U hoeft dus niet meer te betalen.

  1. Gardenia Country Inn

Niet alleen zeetoerisme, u kunt ook een stop maken bij een van de resorts in Noord-Sulawesi. Gardenia Country Inn is een restaurant en resort dat het concept van een bloementuin hanteert.

De locatie is in Tomohon City, Noord-Sulawesi. Daar aangekomen vind je honderden soorten prachtige bloemen met verschillende kleuren. Plus het uitzicht op Mount Lokon dat zeer geschikt is om te gebruiken als Instagrambare fotoachtergrond!

  1. Fasehuis neerhalen

Net als een Lego-spel kan dit paalhuis in Tomohon worden gemonteerd en gedemonteerd. Onderweg kom je ze gemakkelijk tegen. De huizen zijn opzettelijk aan de kant van de Woloan Village-weg geplaatst om te worden tentoongesteld aan potentiële kopers voordat ze naar het buitenland of naar het buitenland worden verzonden.

Een huis kost ongeveer 200 miljoen Rp. Als je spaargeld niet genoeg is om het te kopen, terwijl je daar eerst foto’s kunt maken. Maar vergeet de toestemming van de eigenaar niet!

 

  1. Siladen-eiland

De locatie is niet ver van Bunaken. De afstand is slechts ongeveer 30 minuten per speedboot. Niet minder mooi met Bunaken, u kunt al snorkelend genieten van het onderwaterpanorama. Sterker nog, je hoeft niet naar het midden van de zee te gaan om ervan te genieten.

Wonderful Indonesia

  1. Soekarno-brug

De Soekarno-brug is nu een van de iconische toeristische attracties in Manado City, die in mei 2015 voor het eerst werd ingehuldigd door president Joko Widodo. Je kunt de pracht overdag vanaf de zijkant zien. ‘S Nachts zullen de lichten op de brug er prachtig uitzien en heel fel schijnen. Episch!

  1. Mahawu-gebedsheuvel

Mahawu Prayer Hill is geschikt als plek om even te stoppen, zelfs voor een huwelijksreis. Het kan ook voor religieus toerisme zijn. De locatie is in Tomohon, ongeveer een uur rijden van Manado City. Het uitzicht op Tomohon City vanaf de top van de heuvel zal de ogen verfrissen. Echt mooi, bah!

Nou, dat zijn enkele bestemmingen in Noord Sulawesi die gaaf zijn en niet minder mooi dan Bunaken. Heb je iets bezocht?

Als u meer wilt weten over het toerisme in Bunaken, kan de website van Wonderful Indonesia een referentiepunt zijn om informatie te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *